Не ти отива ролята на Кай,
да ти приличам мъничко на Герда,
е, приказката е със хубав край,
но аз се уморих да те преследвам.
Виж, Снежната Кралица ми харесва,
дворецът леден ще е моят Рай,
защо подскочи и се стресна,
о, да, ще ми е нужен по-млад Кай.
© Ивон All rights reserved.