За всичките лъжливи обещания!
За всичката болка, която така щедро ти ми подари!
За всичките погледи, скрити с омраза!
За всичките причинени от тебе сълзи!
За всичките вечери в гробно мълчание!
За всичките думи жестоки, кънтящи в ума ми!
За всичката тежест на празни мечти!
За всичките кошмари в съня ми!
За всичко това аз не ти прощавам!
Не съм касичка за бедните ти емоции!
Не ти прощавам за раните в душата!
Мога да те обичам, но си имам достойнство!
© Инна All rights reserved.