Dec 22, 2013, 2:06 PM  

Не тъгувай 

  Poetry » Other
371 0 3

Не тъгувай

 

Тъжна ще си, зная аз,

весело си бе при нас,

ти зад щанда,

аз до него,

но ни беше някак леко,

на душата, на сърцето,

на ума и на мезето.

Но раздялата не може

никак да ни разтревожи,

че приателството зная

е приятелство - до края!

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??