да изпея
или изсвиря низ от тонове
които да запълнят липсата ти
в мен
не умея
много повече от музика
и светлина си
в тишината на нощта чувам
как проплаква
пламъчето на свещта
и восъчните му сълзи
една след друга стенат
нямо
© Ласка Александрова All rights reserved.