08.10.2009
Още ли си влюбена в него?
Недей да казваш, просто си мълчи.
Дори и само като гледаш,
виждам го в твоите очи...
Все още искаш ли да знаеш,
какво в себе си тая?
И как, кажи, да ти призная,
че цялата още от него горя?
Как да ти кажа, че снощи
целуваше ме страстно окрилен,
че топлил е студените ми нощи
с тялото си, вплетено в мен...
Кажи, приятелко, как да призная,
че искам го силно и иска ме той?
Как да ти кажа, щом зная,
няма да има за тебе покой?
Той беше с теб и остави те, зная,
омръзна му – поредната игра.
Аз пред теб (и пред себе си) бях обещала,
„Една постеля с него няма да деля.”
На думата си не успях да удържа...
© Erato Eratova All rights reserved.