Не ви прощавам, политици,
за вашите провали и грабежи,
че сте алчни, нагли и циници,
че за народа просто няма надежда!
И за егоизма прошка не заслужавате,
че се возите в автомобили луксозни,
вместо на слабите помощ да давате,
че за себе си взимате парите народни.
Не ви прощавам и за чекмеджетата,
що са пълни с хиляди евро,
не ви прощавам, че крадете,
вместо да правите добро.
Не ви прощавам, че ядете на корем,
докато други нямат хляб и дом,
че плодовете горчиви берем
на алчния управленски Содом!
© Георги All rights reserved.