Nov 9, 2006, 11:51 AM

Не винаги.. 

  Poetry
1022 0 4
Не винаги нещата се подреждат...
Не винаги ни чака път напред...
Не винаги сърцето се споделя...
Не винаги сълзите болят...

Не винаги времето заличава
 горещия огън във наш'те очи...
Не винаги любовта ни е обич -
 понякога просто е зов да не бъдем сами...

Не винаги слънцето топли -
 понякога вкочанява всичко във лед...
Не виднаги следваме пътя си -
 понякога просто поемаме леко встрани...

Не винаги словата са истини...
Не винаги усмивките са от сърце...
Не винаги делата целят помощта ни...
Не винаги сме заедно, защото ни е добре...

Но Винаги, Винаги трябва да вярваме,
 че утре е ден за нещо добро...
 че утре не ще с усмивка да бъдем измамени...
 че утре Приятел ще ни държи за ръце...

© Атанас Баротов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??