Jul 17, 2012, 12:58 PM

(не)влюбено 

  Poetry » White poetry
974 0 4

Влюбена съм в (не)познат

и той (не)подозира,

той 

(не)знае

какво ще се случи, ако махна "не"-то...


© Дария Балабанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??