Не се чудете на хорската омраза,
завист глупост или простота,
не всеки носи сърце за да обича,
и не във всеки има доброта.
Наглед прекрасни хора със усмивка,
а душата им развалина,
от тежката омраза дъното ще стигнат
н няма никога да видят светлина.
Без чувства, зли и арогантни,
в погледа им празнота,
но те единствено са си виновни
и вървят към пропастта.
Но нека ние да не бъдем лоши,
нека Господ пази ни от зли очи...
И който мрази - нека себе си да мрази,
щом избрал е сам това...
Не всеки носи сърце за да обича
и не във всеки има доброта,
Но нека нас добрите Господ ни закриля,
а злота да изчезне от света.
© Велина All rights reserved.