Не вярвай на думи които са леки,
те нямат крила и чист небосвод,
защото най-често изрича ги всеки,
и губят енергия чист кислород.
Не вярвай на думи които са тежки,
те нямат крила и чист небосвод,
по-скоро са крайно нелепи забежки,
или са повод за нечий отвод.
Не вярвай на думи които са кухи,
те нямат крила и чист небосвод,
отвътре най-често са празни и сухи,
и липсва енергия чист кислород.
По-скоро повярвай на тихите думи,
те имат крила и чист небосвод,
на майка и татко в изстрадали друми,
на брат и сестра във тежък живот.
© Иван Бодуров All rights reserved.
Без финалните два реда. Очаквах силен финал, а не банален.