May 2, 2007, 4:25 PM

Не залязвай, слънце 

  Poetry
864 0 3

Не залязвай, слънце!

Не залязвай, слънце мое, не залязвай!
Гали лицето ми със своите лъчи.
Пътя към любовта ми показвай,
потопи топлината си в моите очи.

Не си отивай, слънце мое, не си отивай!
Стопли сърцето ми и разтопи леда,
сълзите ми в шепите свои събирай,
успокой ти мойта немирна душа.

Не ме оставяй, слънце мое, не ме оставяй!
Със страстта на лъчите си ме прегърни!
Ти чуваш ли? Не, не ме забравяй!
Обгърни ме с пламенна любов и остани!

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??