Не затривай жаждата за мен,
в своето съзнание пази ме,
не загърбвай вчерашния ден
и вратичка малка отвори ми!
Приеми ме със вълшебно обаяние
сетивата ти изострени да галя,
с женското си приказно ухание
огъня във тебе да запаля!
Иначе, ще грейна през нощта
като мъничка звездица златна,
в мене ще запазя любовта,
в светлина ще я превърна необятна.
Ще ти светя всяка нощ в очите,
да заспиваш, няма да ти дам,
да ме търсиш дълго сред звездите,
да изгаряш в огъня си сам!
© Валка All rights reserved.