Не знам
доверието се прибра
с разбити колене
не се разбра къде игра
цял ден с кого ли не
усмихна се
не пожела да хапне
и в миглите му
гушнаха се свят и сън
не знам
дали ще ни разкаже
какво е станало навън
*подарено на Вале5
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.
Но трябва да проявим интерес, да го запитаме.