Залах какво, чука, а пироните криех...
надявах се да не успеят да ме разпнат.
Различен, странен, не преглъщащ
законите земни днес нищо не вършат.
Въжето претрито от опити стари...
изгубил отдавна и стари другари.
Вселената търси причини за хора...
Решили да тънат за болките диви.
Борбата дива за правда една
отдавна забравил е даже Света.
Горчи ми загара от барутния дим...
Дали чукът ми трябва,или Светът
е само игра.
© Ангел All rights reserved.