Не знам дали от самота
разлиствам си душата
и пропускам
някаква лъжлива светлина
там, да свети, щом е пусто.
Не знам дали от страхове
закривам си очите
и не виждам,
че съм всъщност мъничко дете -
плача за любов и грижи.
© Катя All rights reserved.