May 3, 2013, 11:00 AM

Небе 

  Poetry » Love
483 0 0

Не мога да те гледам повече така...

изтрий следата, по която тръгнах,

от очите ти, живота и страха,

заради тях в човек без тебе се превърнах...

 

Мечтата ми, неизживяното и аз

не тръгнахме на приказна разходка…

не го дочух и в наранения ти глас -

че искаш друг, но и че ти липсвам толкоз.

 

Ще се случи нещо в тихото море

или във океана от лъжите ти,

ти пак ще видиш цялото си великолепие

като възкръснало небе в очите ми...!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??