Небесен знак
Поле със ръж – зелена песен.
Дърво на път, а пътят цветен.
Ръми дъждец – божествен ритъм.
Вали и в мен, и губя смисъл.
Припламва здрач – сънувам лято.
Деца в дъжда – щастливо ято.
Море от кал – крилете бели.
Небесен знак - сърдечни трели.
Събирам смях и става светло,
и този свят е мойто детство.
Цвета Иванова
© Цвета Иванова All rights reserved.