Jun 17, 2014, 10:55 PM

Небесни гари 

  Poetry
418 0 4

Днес душата ми поема път
към святите, небесни гари,
вечер болките дълбоко спят
и крилете си насън разтварям.


Тъй душата ми поема път
към святите, небесни гари,
вече рана е за мен светът,
а не мога просто да остана.


Днес душата ми поема път
към святите, небесни гари,
щом болките в съня ми спят,
простете, че съм толкоз краен!

 

 

 

 

 

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??