Aug 3, 2017, 10:51 AM

Небето 

  Poetry
207 0 0

не се небето
поради поквара... на
едни отваря

 

не се небето
поради поквара на
едни... отваря

 

не се небето
поради поквара - и
едва отваря

 

.....................................

 

небето да не
се отваря - явно ще
да е поквара

Категория:

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??