Сънуваш по-бързо от мен.
Спиш превит на кравай и караш състезателна кола.
Аз моржувам сред звездите и се сънувам като мъж на Хаваите.
Понякога ме хващаш за гърдите, но тогава си обладан от дяволица.
Тогава сънуваш, че си жена.
Време е да приютиш мечтите си на топло, бавно и без виагра.
Хванала съм те с две ръце за ръчната спирачка, за да не избягаш от съня ми.
В него аз съм те родила.
Хайде сега, целуни ме.
© Ангел All rights reserved.