Dec 18, 2009, 4:28 PM

Небето плаче с моите сълзи 

  Poetry » Other
493 0 1

Небето плаче,

а сълзите му се стичат по прозореца.

Гледат ме печални

и ме молят да ги пусна вътре.

 

Небето плаче.

Емпатийно в шепи попивам като кърпичка.

И аз плача,

а сълзите ни се сливат в малка локвичка.

© Сюзън Смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??