Nov 20, 2012, 10:08 AM

Небосводи 

  Poetry » Love
606 0 1

Спомних си лицето ти

нежно и сладко,

стихийно като буен огън,

скрит зад перлени небосводи...

Очите ти божествени

и за толкова кратко,

че обичам те, колко много,

успях да си спомня, заровен,

завинаги съм в твойте небосводи...!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??