вероятно
ще оздравявам от теб
още години наред
ще повишавам температурата
всеки път
щом си наоколо
ще изпадам в бълнуване
ще разпращам писма на приятели
обяснителни
отегчителни
обвинителни
оправдателни
безчет
ще се гърча
ще се отпускам безсилно
ще се изприщвам
изчервявам
побледнявам
на петна
ще побягвам
в неизвестни посоки
ще си правя
заместително-любовно
самолечение
ще поглъщам
още отрова
причинена от друг
казвайки си
ето на
те не струват
а той ще се върне
след недефинирано време
колко дълго може да трае една лудост
© Павлина Гатева All rights reserved.