Недей...
Не тръгвай без мен!
Ще съжаляваш някой ден...
Знаеш го много добре!
Не тръгвай без мен,
не отивай никъде...
Остани, така е по-добре!
Няма да се върне тя, любовта...
Защото никога не си е отивала...
От нас...
Не тръгвай, не и в този час...
Точно когато усещаш, тя бунтува в нас!
Тя ни роди...
И тя ни събра...
Само тя едничка...
Любовта!
Не си отивай от нея...
И от мен!
Не в този момент...
Не днес...
А никога...
Недей!!!
© Ангелина All rights reserved.