Не се изгубвай!
Разделиш ли плът
от мене - и от себе си изчезваш.
На себе си изменяш ти до смърт
и всичко би било така нечестно.
Не си отивай!
Да възкръснем пак
един за друг, ще бъде невъзможно.
Смъртта кръжи над всеки дом и праг -
как често тази мисъл ме спохожда.
Не се изгубвай!
Знай, че в любовта
за двама има място - трети няма!
Ще бъдем чисти. В края на света
да кажем, че живяхме без измама.
Не си отивай!
Няма да сгрешим.
Сега сме неподсъдни и свободни.
Способни сме на всички да простим
когато сме обичали до болка.
Не се изгубвай!
Ще изчезнеш в миг,
но ще се срещнем - малка е земята;
и няма двойник с твоя, с моя лик -
живее той единствено в душата.
Не си отивай!
Дай ми свойте длани
и искам със любов да ме погледнеш.
Най-страшното е, че съм обладана
и от любов, и от страх -
да не изчезнеш.
© Мая Попова All rights reserved.
и от любов, и от страх -
да не изчезнеш."
.....От същия страх СТРАДАМ и аз,...помогни ми,моля те,Мая!...