Oct 28, 2011, 9:15 PM

Недей 

  Poetry » Love
746 0 1

Не се завръщай ти отново,

недей напомня ми за теб!

Не ме поглеждай, не ми и говори...

аз искам да запазя спомена -

така вълшебен и красив...

 

Недей посажда частицата надежда,

която  всякак опитвам се да погреба...

Не ми припомняй твоя поглед -

толкова чаровен и неповторим...

 

Недей ми казва какво си бил за мене,

най-малка представа си нямаш дори...

Света ми в ръцете си държеше,

но реши да ги разтвориш и

завинаги да ме изгубиш ти!

 

 

 

© Росица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Болката изглежда толкова красива,описана от теб! Браво!
Random works
: ??:??