Заспивам пак. Недей да ме събуждаш.
Обичам теб единствено в съня.
Щом когато се събудя си ми чужда
и до мен стои измислена жена.
Прекрасно е, когато теб прегръщам
чрез своето обичащо сърце.
Магията в съня е тъй могъща,
че някак си не искам пак да спре.
Целувай ме, защото имам нужда
от твоите целувки като дъжд.
И моля пак - недей да ме събуждаш,
а в този сън от нежност ме задръж.
© Васил Борисов All rights reserved.