Недей да падаш духом никога,
бъди непоклатим като скала,
животът не е детска приказка -
навярно си разбрал това.
Пътищата винаги са стръмни,
розите са винаги с бодли
и винаги все нявга ще се стъмни,
и душата малко ще кърви.
Не се предавай, раните зарастват
и остават белезите само.
А парчетата сами си се напасват
все някога - късно или рано.
Илияна Дадарова
© Или Дадарова All rights reserved.