8-ми си е ден преди девети.
Не ме целувай днес, недей!
Един ден без дарове, букети
може някак да се преживей.
И майка не съм днес само,
едно „Честито" си спести.
Да си родител е призвано,
еднакво и по равно се дели.
Недей днес, има други дни!
(а)
08.03.2009г
Изказвам личното си отношение
по повод „празника" на жената.
Но нека е честит и поздравление
към който за свой ден го смята.
© Анета Саманлиева All rights reserved.
Въпреки всичко е приятно!
И въпреки това, макар със закъснение, ти честитя!