Преди да дойде есента
и лятото в леглото си да хлътне,
под куполите звездни на света,
едно момче мечтае да те гушне.
И знаеше, че няма от това
по-смислено начало за безкрая,
две думи, поглед и ръка
и мисъл неизказана докрая...
Под куполите звездни на света
едно момче приветства самотата,
когато ти остави го в нощта
прегръдката ти винаги да чака!
© Добри Бонов All rights reserved.