Усетих диханието ти, твоето присъствие.
Беше до мен, за пръв път
Усещах как дишаш,
топлото ти тяло...
Стаята ухаеше на секс,
мирисът беше навсякъде
Една от сцените в живота ми,
който очите и сетивата ми
няма да забравят!
Усещах тежестта ти,
целувките ти
по мойте гърди.
Просто чукане може би,
но за мен
прехода към/до
теб!
Защото тъй недостижим
бе ти!
© Въображение All rights reserved.
Желая сбъдване на недостижимото!