Недовършени сме, Боже!
Нещо още трябва да ни сложиш!
Да можем да говорим ясно,
да имаме връзки най-прекрасни.
Да можем, искам, рани да лекуваме.
Че сме щастливи днес защо да се преструваме?
Аз знам, че всеки има нужди и желания!
Живот без нужди искам, но пълен с мечтания!
Да имаме сили да ги реализираме!
Да не ни минава през ума, някого да презираме!
Да се чувстваме тук у дома си!
Да се завърнат всички
и да се радват на труда си!
Не искам да ми даваш очила!
Дай на всички ни крила!
© Маргарита Ангелова All rights reserved.