Погледах във очите ти
и сякаш слънцето изгря.
Погледах във очите ти
и се загубих, като във гора.
Очите си за миг затворих,
и пред мен стоеше ти.
Искаше ми се да проговориш,
но остана пак безмълвен ти.
Н.К.
© Николета Кателиева All rights reserved.