Неизречени думи,
облечени
в пъстра рокля
на нова мечта,
стъпват нежно
и тихо танцуват
по клавишите на Съня.
В чернобялото им
многоточие
слага точка
стара сълза
и прошепва ми,
че пак ще дойдеш
да отключиш
вечността в мига,
в който ще се събудят
душите ни
от зорта
на радостта.
неизречени думи
свирят
по клавишите на
Съня...
© Веселка Стойнева All rights reserved.