Нежна душа...
Ту лоша,
ту добра,
такава съм, нали така?!?
Момиче с морско-сини властващи очи,
момиче с най-различни тайни и мечти!
Такава съм, защо да отричам
и с други имена да се наричам?!?
Но запомни, че
който ме е зърнал,
с мечти се е обгърнал.
Който съм погледнала в очите,
се е слял със звездите.
На когото съм говорила,
път към рая съм отворила.
© Ивон Димитрова All rights reserved.