Sep 16, 2016, 3:22 PM

Нежност 

  Poetry
437 1 3

Нежни вълни се разливат.

Не по телата – в ума.

Мисли красиви разкриват,

скрити във мойта душа.

Цяло сме аз и ти вече,

сляло се в обща мечта –

ти си на мене обречен,

ти си за мене света…

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??