Dec 12, 2010, 10:01 PM

Нежност, пропита със скръб 

  Poetry » Other
590 0 2

Кажи ми името си!

Ще го запазя дълбоко

в сърцето си!

Ще го запечатам!

Покажи ми усмивката си!

Ще огрява тя моя тъмен път!

Вдъхни живот на словата!

Погледни за последен път

разтуптяното сърце!

Задръж дъха си заради мен.

Скрий очите си.

Не трябва други да ги виждат!

Насълзени!

Обагрени от парещите слънчеви лъчи.

Погледни ме, вдигни ръка.

Помахай за сбогом!

Не ще се върнеш ти.

Нито аз.

Друга съдба ни предстои...

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??