Нежността ти
Нежността ти е обсебваща до болка -
диво-страстна - като шипков храст.
Както соковете стичат се във ствола,
ме изпълва жадната ти страст.
Тя примамва - привидно свенлива -
и захапва чувствата във мен.
Нежността ти бавно ме о(т)пива -
тръпнещо загнездва се и стене.
Тя е стон. Омайница е сластна.
Тя е власт във мощната ми власт.
Как изневиделица прорасна
този нежен - в мене - шипков храст.
© Надежда Маринова All rights reserved.