Нека лъчите ти да поглъщам,
нека сърцето силно да тупти,
нека усмихната да те прегръщам,
нека луна в нощта ми блести!
А теб просто тук те няма,
няма коя мъката да сподели,
а аз искам в живота дама,
в сърцето дъжд пак вали.
Ела слънце да изгрее
в мрака на живота мой,
птица вън весело да пее,
просто целият съм твой!
Прости, ако съм те наранил,
никой не е ангелски съвършен,
всичко лошо аз ти простил,
ела, че съм сам и натъжен!
© Георги All rights reserved.