Не ми е трудно да обичам теб.
Невъзможно ми е да не те.
Какво като светът е лед.
Нали са огън твоите ръце.
Нали в очите ми искрят искри,
Какво като небето тази нощ,
Лишено от безсънните звезди,
Превърна се в изгубен брод.
Бъди небето ми!
Защото искам да летя,
Бъди крилете ми!
Заведи ме в Любовта.
Заключи след нас и нека
Безсилен да е всеки вятър,
И всяка утрин нека
Да спре и да почака!
Нека!
© Дани Петрова All rights reserved.