Нека бъда твоето платно,
да ме рисуваш със страст и любов!
И да го гледаш… Да стане златно,
да ти дарява малка капка любов!
Нека бъда твоята принцеса,
покровителка на твоето сърце…
Нека сълза да съм, в очите ти да блесна,
да ме вземеш в твоите ръце!
Нека бъда твоето бижу любимо,
което носиш близо до сърчицето си…
Да стана част от теб неделима,
да сбъдна твоите мечти!
Нека бъда твоята дума най-красива,
с любов да ме изричаш всеки път…
Да бъда в теб страстта най-дива,
да ме усещаш..с твоята плът!
Нека бъда кръвта във вените ти,
да тека бавно, но с много любов и страст!
Така да стигна до сърцето ти,
и ти да паднеш под моята ВЛАСТ!
Нека, остави ме…Да бъда твоя!
Да издълбая място в сърцето ти…
Всяка сутрин да ме будиш…Да ме наричаш “ Мила моя…”
Позволи..Хайде..ти бъди любовта за мен…А аз ЛЮБОВТА за теб!
© Усмивка All rights reserved.
Честит празник!