Aug 3, 2013, 9:58 PM

Нека помечтая 

  Poetry » Love
545 0 6

Искам заедно да спим.

Не за секс, за спане говоря.

Без разговори, нека помълчим.

Прозорецът да е леко отворен.

 

Да вали навън като из ведро.

Да е хладно, да е мокро.

Ние под завивките в моето легло

да се гушкаме, за да ни бъде топло.

 

Да ме обгърнеш с ръце. Политам...

До гърдите ти да бъде главата ми.

Да се движи с дишането ти в ритъм

и сплетени да бъдат краката ни.

 

Косата ми по теб да се разтила.

Кожата ти да докосвам с ръка.

Да слушам как сърцето ти бие.

Повярвай ми, умряла бих така...

 

Нищо повече не мога да желая.

Не, не ме събуждай точно сега.

Нека още малко помечтая

преди да се събудя сама...

© Диляна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??