Jul 31, 2008, 8:38 PM

Нека спасим Земята 

  Poetry » White poetry
7722 0 1

Създала е майката Земя една перфектна част от вечността.
Природата, така добре на нас позната, живееща от хиляди години на земята.
Всичко в нея е така перфектно, но защо го правим ние мимолетно?
Осъзнавайки, че този рай ние рушим, не знам защо не спираме да му вредим -
да унищожаваме красивата зеленина...
Покрай нас всичко потъва в мъгла!
Даденият ни земен рай не ще оценим.
Когато го превърнем в ад, тогава ще скърбим за дърветата,

цветята и тревата, но не ще върнем стария облик на Земята...

С тези редове ви моля и се надявам да събудя поне малко тревога...
Помислете вие за Земята и заживейте ръка за ръка с чистотата...

© Радина Господинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??