Всяка тъмна нощ завършва с... ден!
И всяка страшна буря има край.
По труден път поел си? Не бъди сломен!
Светъл изход те очаква, знай.
Светът устроен е така...
Нещастие със радост се редува.
Чуваш зов за помощ – протегни ръка!
На предразсъдъци недей робува!
Нищо не е само бяло или черно.
Нека опаковката не те подвежда!
Безразличието може и да е модерно,
Но нека в теб гори надежда!
© Милена Енева All rights reserved.