Sep 10, 2007, 11:10 PM

Нека възкръсне... 

  Poetry
763 0 0
Обичаше ме ти, обичаше...
Открадна моите мечти красиви,
отвлече ги със себе си, далеч
дори от мисълта ми.

Дълго чаках да се върнеш,
да ме прегърнеш и
двама с тебе за ръка
да тръгнем по пътя на любовта.

Но не!
Днес, дори далеч
от пустата казарма, ти стана
тъй далечен и за мен!

Изневери ми ти...
Простих ти аз, защото те обичах!
Но тази любов ще бъде погребана,
докато не я потърсиш и съживиш
самият ти!
Нека възкръсне...

(посветено на една моя детска любов)

© Ивелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??