Мислиш ли за мен?
Унесена.
Невярваща.
рехапала красиви устни в тишината чужда.
Проклинаш ли ме?
Мен безумния.
Неудържимия.
Накарал всичко грешно в теб да се събужда.
Разкъсана ли си?
Въздигната.
И приземявана.
С бедра горящи от внезапни пламъци.
Сънуваш ли ме?
Тръпнеща.
Отдадена.
Строшила всички изградени граници.
А будиш ли се нощем?
Недокосната.
Но трескава.
Като че ли с невидими ръце обгръщана.
И срещаш ли зората?
Омагьосана.
Тъй женствена.
От жадуван, но неканен гост прегръщана...
© Ивайло Василев All rights reserved.