Sep 29, 2013, 12:49 PM

Немога без теб 

  Poetry » Love
613 0 0

     Немога без теб

 

Трябва да те виждам,

да чувам твоя глас

и нежно да ти шепна:

- Обичам те безкрайно аз!

 

Трябва да милвам,

лицето ти в захлас,

и устните ти със целувки

да обсипя аз!

 

За мен, ти си всичко,

във този живот,

надежда и радост,

Любов - благослов!...

 

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??