Необуздана
Под твоя поглед пак съм млада, боса.
В косите ми цъфтят червени цветя,
душата ми страда, а сърцето проси,
и следва порива на твоето - ЕЛА!
Под твоя поглед пак съм млада, боса,
смутена, нежна, гола и необуздана.
Не шепи с обич, миг щастие прося!
Извай ме отново! Пред теб ще застана.
Под твоя поглед пак съм млада, боса,
очакваща, нетърпелива за теб и мига.
Вземи ме без думи, без голи въпроси,
без обещания, без свян, без вина.
© Мери All rights reserved.