Oct 4, 2009, 1:49 AM

Необяснимо 

  Poetry
622 0 4

 

                         Не искам мисълта за теб

                      да се излива в рими,

                      да ври в метафори

                      и нежни откровения!

                      Мисля ли за теб -

                      необяснимо е ...

                      Не искам мисълта за теб ...!

                     

                      Харесвам бели стихове!

                      

                    

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??