Nov 26, 2008, 10:50 PM

Неочаквана покана 

  Poetry
512 0 6

Спънах се в бордюр, опръскан със...

сенките на есенни листа и...

паднах направо в... Зимата.

Помогна ми да стана... Пролетта и...

ме покани да ходим заедно при... Лятото...

На гости!

 

© Георги Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??